Kopīgiem spēkiem mums izdosies dot iespēju šai sievietei dzīvot ilgāk un redzēt, kā izaug mazdēliņš!

Facebook lietotāja Lelede Insberga ievietojusi lūgumu pēc palīdzības. Leldes mamma jau 10 gadus cīnās ar ļaundabīgu slimību un ir pārcietusi vairākas ķīmijterapijas un asins cilmes šūnu transplantācijas. Vairāk asins cilmes šūnu transplantācijas nav iespējams veikt, tādēļ, lai paildzinātu mammas mūžu, ir nepieciešamas zāles, kas diemžēl nav iekļautas kompensējamo zāļu sarakstā. Latvijā šīs zāles izmaksā ap 5000 eiro mēnesī.

Lelde raksta:

”Mīļie draugi un paziņas!

Nav viegli lūgt palīdzību,bet vieglāk ir palīdzēt.
Nu ir pienākusi mana kārta lūgt jūsu palīdzību.
Šī ir mana mamma Brigita. Viņai ir 53 gadi un no tiem, 10 gadus viņa cīnās ar ļaundabīgu slimību- mieloma (ļaundabīga asins saslimšana). Ārstējošā daktere saka,ka mamma esot 2. Cilvēks Latvijā,kas tik ilgi dzīvo ar šādu diagnozi.
Viņa ir pārcietusi 3 asins cilmes šūnu transplantācijas, 9 ķīmijterapijas, Verterbroplastiju (skriemeļu uzpildīšana ar plastisku masu), kas bija jāveic krūšu 8.skriemeļa un jostas 2. Un 4. Skriemeļa kompresijas lūzuma dēļ.

Vairāk asins cilmes šūnu transplantācijas nav iespējams veikt, tādēļ, lai paildzinātu mammas mūžu, ir nepieciešamas zāles, kas diemžēl nav iekļautas kompensējamo zāļu sarakstā. Latvijā šīs zāles izmakstā ap 5000 eiro mēnesī, kas ir ļoti dārgi, bet labā ziņa ir tāda, ka ir iespējams pasūtīt šīs pašas zāles no Indijas, kas izmaksā 330 eiro mēnesī. Pašlaik ir iegādātas šīs zāles, kas pietiks 3 mēnešiem.

Tāpēc lūdzu jūsu palīdzību, lai kopīgiem spēkiem mēs dotu iespēju mūsu mammai un omītei dzīvot ilgāk un redzēt kā izaug mīļais mazdēliņš!
Es ticu, ka kopīgiem spēkiem mums tas izdosies!
Paldies!

Brigita Lesniece

CITADELE:
LV58PARX0008707503000
Maksājuma var norādīt: ārstēšanai”

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu ierakstu!

Pievienot komentāru